Reweghs-Pipeleers Uitvaartverzorging

Nieuws

Terug naar vorige pagina

- HIER KLIKKEN - Maatregelen omwille van het Corona-virus - HIER KLIKKEN -
Omwille van het Coronavirus zijn wij verplicht wettelijk bepaalde voorzorgsmaatregelen te volgen om onze en jullie gezondheid te garanderen.

Hieronder een algemeen overzicht van de mogelijkheden om een uitvaart te organiseren. Gezien dit regelmatig aangepast wordt door de overheid, is het best om voor de actuele situatie contact met ons op te nemen als u vragen zou hebben. Bij een overlijden bespreken we dit uitvoerig tijdens ons eerste gesprek.

- *Plechtigheden* zijn weer iets ruimer mogelijk met een maximum van 50 personen, rekening houdend met de grootte van de accommodatie. Dit aantal is exclusief het personeel van de uitvaartondernemer of het crematorium en kinderen tot 12 jaar worden hier niet meegeteld.

- *Koffietafels* zijn voorlopig nog niet toegelaten.

- *Begroetingen* zijn mogelijk voor de naaste familie, liefst op afspraak en met een maximum van 4 personen gelijktijdig. Wij proberen zo goed als mogelijk de familie nog de kans te geven om afscheid te nemen van hun dierbare. Wij geven bij ons eerste gesprek duidelijke uitleg en maken afspraken om dit in goede banen te leiden.

- Indien gewenst kan er een tijdschema worden opgesteld waar we, na telefonische afspraak, op de voorziene uren iedere 5 minuten bezoekers noteren om een goede spreiding te bekomen en aldus dit veilig te kunnen organiseren.

Wij rekenen erop dat de algemene richtlijnen zoals afstand houden, bij ziekte niet komen, handen voldoende wassen of ontsmetten,... ook bij ons gerespecteerd worden. Ook voor de familie en nabestaanden dient de afstand van 1,5 meter zeker bewaard. Wij begrijpen dat dit in de omstandigheden in onze sector zeer zwaar is, maar denk ook aan jullie eigen gezondheid.

- *Bij overlijden* mag u, zoals altijd, eerst telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. Wij hebben de voorkeur dat de familie, liefst in beperkt aantal van max. 4 personen, naar het uitvaartcentrum komt om de nodige besprekingen te doen. Wij voorzien voldoende ruimte en de nodige hygiëne om u veilig te kunnen ontvangen.

- *Onze funeraria* zijn geopend, maar we vragen liefst om telefonisch een afspraak te maken om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Telefonisch en per e-mail zijn we uiteraard altijd bereikbaar.

Om de familie te condoleren kan u altijd via onze website een bericht sturen aan de familie, een kaartje per post of mail versturen, een telefoontje plegen,...

Social distancing is momenteel nog altijd en overal van zeer groot belang.
Als er nog vragen zijn, twijfel niet om ons telefonisch te contacteren.

Wij hopen op uw medewerking en wij danken u voor uw begrip.

Terug naar boven

Reweghs-Pipeleers Uitvaartverzorging - Fax Limburg: 011 35 19 54 / Fax Vlaams-Brabant: 016 50 27 40 - Disclaimer