Reweghs-Pipeleers Uitvaartverzorging

Nieuws

Terug naar vorige pagina

- HIER KLIKKEN - Maatregelen omwille van het Corona-virus - HIER KLIKKEN -
Omwille van het Coronavirus zijn wij verplicht wettelijk bepaalde voorzorgsmaatregelen te volgen om onze en jullie gezondheid te garanderen.

Vanaf 8 juni 2020 zijn de maatregelen voorzichtig soepeler geworden:

- *Plechtigheden* kunnen in grotere gezelschappen, uiteraard rekening houdend met het kunnen respecteren van de afstandsregel. Dus het toegelaten aantal aanwezigen wordt bepaald door de oppervlakte waar de plechtigheid zal doorgaan, met een maximum van 100 personen. Wij geven het advies nog steeds op uitnodiging te werken middels een bijkomend kaartje dat wij voor u kunnen voorzien of per persoonlijke uitnodiging. Dankzij deze versoepeling is er vooral mogelijkheid om de volledige familie aanwezig te laten zijn op de plechtigheid, met uitbreiding van mensen die voor de overledene of de familie belangrijk zijn.

- *Koffietafels* bieden we voorlopig nog niet aan, we wachten nog op verdere versoepelingen om dit op een degelijke manier uit te kunnen voeren, verwacht wordt dat dit vanaf 1 juli, weliswaar in beperkte omstandigheden, weer kan.

- *Begroetingen* zijn mogelijk, maar ook nu rekenen we erop dat dit gebeurt volgens de algemene richtlijnen zoals afstand houden, bij ziekte niet komen, handen voldoende wassen of ontsmetten,... Naar de nabestaanden toe moet de afstand van 1,5 meter ook zeker bewaard. Gelieve dus ook geen handen te schudden, uw aanwezigheid is uw blijk van medeleven.

- *Bij overlijden* mag u, zoals altijd, eerst telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. Wij hebben de voorkeur dat de familie, liefst in beperkt aantal van max. 3 personen, naar het uitvaartcentrum komt om de nodige besprekingen te doen. Wij voorzien voldoende ruimte en de nodige hygiëne om u veilig te kunnen ontvangen.

- *Onze funeraria* zijn weer geopend, maar we vragen liefst om telefonisch een afspraak te maken om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Telefonisch en per e-mail zijn we uiteraard altijd bereikbaar.

Om de familie te condoleren kan u altijd via onze website een bericht sturen aan de familie, een kaartje per post of mail versturen, een telefoontje plegen,...

Social distancing is momenteel nog altijd en overal van zeer groot belang.
Als er nog vragen zijn, twijfel niet om ons telefonisch te contacteren.

Wij hopen op uw medewerking en wij danken u voor uw begrip.

Terug naar boven

Reweghs-Pipeleers Uitvaartverzorging - Fax Limburg: 011 35 19 54 / Fax Vlaams-Brabant: 016 50 27 40 - Disclaimer